top of page
Zoeken

Kinderzwerfboek

Bijgewerkt op: 29 jan.

In 2009 en 2010 schreef ik voor mijn dochters een verhaal over magische wezentjes. Iedere dag een stukje, dat ik ’s avonds voorlas. En als ik klaar was met lezen werd mij duidelijk gemaakt de volgende avond wel weer een deel geschreven te hebben. Maar zoals aan elk verhaal, kwam ook aan dit verhaal een einde.


Omdat mijn meiden zo van mijn verhaal hadden genoten kwam het idee om het boek uit te geven. Ik wilde dat meer kinderen van mijn verhaal konden genieten. Uitgeven in eigen beheer was een echte uitdaging en na een bezoek bij een drukkerij was het in 2011 eindelijk zover.


De boeken waren in huis, maar om het boek bekend te krijgen bij de kinderen, en hun ouders, is na al die jaren een moeilijk karwei gebleken. De kinderen (en ouderen) die het hebben gelezen vonden het een leuk boek, maar al die kinderen die het nog niet hebben gelezen, hoe krijg ik het bij hen.


Dit jaar, 2018, zocht ik naar een manier om het boek te verspreiden en via google kwam ik terecht op de site van Kinderzwerfboek. We hebben stickers besteld en zijn begonnen om de boeken zelf naar de zwerfstations te brengen. Dit blijkt een leuke bezigheid te zijn, zeker als je dan bericht krijgt dat een boek daadwerkelijk is gaan zwerven. De eerste zijn dus gaan zwerven en hopelijk zullen er nog meer volgen en kunnen veel kinderen genieten van Het geheim van de Ebbertjes.14 weergaven

Comentários


bottom of page