De Ebbertjes

                                                                                                                                  

De Ebbertjes

In een klein dorpje, gelegen in een magisch bos, leven de Ebbertjes. De wezentjes leven daar al eeuwen zonder iets mee te maken. Door de vondst van een vreemde kaart komen ze voor het eerst buiten het bos. Daar ontmoeten ze nieuwe vrienden en vijanden. Ga mee met de Ebbertjes op hen reizen door de wereld en beleef samen met hen spannende avonturen.

De reizigers

Abbi Ebbert is een nieuwsgierig wezentje dat van avonturen houdt. Niets is hem te gek. Hij is wel een beetje eigenwijs, maar doet uiteindelijk wel wat hij moet doen.

♣ ♣ ♣

Kiri Ebbert is de vrouw van Abbi. Eigenlijk houdt ze niet zo van avonturen, maar wil haar man niet alleen laten. Tijdens de reizen blijkt ze toch wel veel lef te hebben.

♣ ♣ ♣

Obi Ebbert is getrouwd met Lotti. Hij is de wijsneus van het dorp en weet bijna alles. Ondanks zijn kennis kan hij af en toe onhandig zijn en hij is de mopperkont van het stel. Ook hij houdt van avonturen en kan niet wachten om op reis te gaan. Hetgeen Lotti niet zo heel erg leuk vindt.

♣ ♣ ♣

Jabi Ebbert is een jong Ebbertje. Niemand in het dorp weet eigenlijk iets van haar af. Ze loopt wel door het dorp, maar is ook veel in haar huisje. En wat ze daar uitspookt weet niemand.

♣ ♣ ♣