Een onverwachte gebeurtenis

In een naargeestig gehucht lopen Gosli en de enorme wolf doelloos heen en weer. Ze hebben van alles geprobeerd om hier weer vandaan te komen. Jabi heeft hen verbannen naar dit oord en als ze hier weg zijn zullen ze haar dat betaald zetten.

Ze worden opgeschrikt door een ongenode gast. Ook hij is verbannen naar dit gehucht, maar heeft zich al die tijd niet laten zien. Hij stelt hen voor hun te helpen te ontsnappen, om de krachten te bundelen. Maar daar heeft Gosli niet zoveel zin in en stuurt hem weg.

Zonder dat hij het weet steelt Gosli zijn magie. Nu is ze sterk genoeg om met de enorme wolf te ontsnappen. Een paar uur later zijn ze samen met de zwarte schimmen terug op aarde. Ze nemen hun intrek in het zwarte kasteel van Mij en houden zich nog even rustig.

Ze maken grapjes over de sukkel die ze hebben achtergelaten. Maar is dat wel zo?

Intussen voelt Jabi een steek in haar lichaam en haar gedachten gaan uit naar de kwade machten. Ze zullen toch niet ontsnapt zijn? Ze weet het niet zeker en vertelt de anderen nog niets over haar vreselijke vermoeden.

Wordt vervolgd…

De Ebbertjes