Een nieuw verhaal

Tijd voor een nieuw verhaal over de Ebbertjes.

Reizigers zitten nooit stil en als de gelegenheid zich voordoet staan ze voor in de rij om weer op reis te gaan.

Na hun avonturen en ontknoping van hun geheim in het eerste boek, Het geheim van de Ebbertjes, zijn er nog honderden vragen. De schok van hun geheim ebt maar langzaam weg en hun leven is voorgoed veranderd.

Jabi heeft ontdekt dat achter de spiegel in haar kamer een geheime ingang naar de tunnels onder het kerkhof is. Ze blijft nieuwsgierig en loopt dikwijls de tunnels in. Zo ook deze mooie zomerdag. En hoewel het prachtig weer is, is het ijzig koud in de tunnel. Verwonderd kijkt ze naar de ijspegels aan het plafond. Ze besluit terug te gaan, maar dan hoort ze verderop in de tunnel een geluid. Ze pakt een fakkel en loopt verder het volgende avontuur tegemoet.

Wordt vervolgd…

De Ebbertjes