De ontmaskering van de achtervolger

Ze hadden veertien kapellen gehad en ploften op een bankje neer. Nog steeds hadden ze niet gevonden wat ze zochten. Ze hadden ook geen idee waar de vijftiende kapel was.

Ze keken naar de mensen die langs liepen en zagen drie monniken langskomen. Abbi zag het als eerste en wees naar de monniken. Ze hadden geen voeten en zweefden net boven de grond. Jabi dacht even na maar besloot toch te vertellen wat ze had ontdekt. De drie schrokken toen ze hoorden over de achtervolger. Jabi had nu ook wel een idee wie de achtervolger was nu ze de zwevende monniken had gezien. De zwarte gedaante had zich verkleed in het bruin. Ze had hem al eerder gevoeld in de rij wachtenden voor de poort, maar had er geen aandacht aan besteed.

Ze besloten naar de grote kerk te gaan. Daar konden de kwade machten niet komen omdat het heilige grond was. Ook hoopten ze daar informatie te vinden over de laatste kapel.

Snel gingen ze op weg. Zouden ze bij de kerk aankomen?

Wordt vervolgd…

De Ebbertjes