De juiste kapel

De vier vervolgden hun tocht door de stad op zoek naar de juiste kapel. Ze hadden de aanwijzing gekregen dat de ridder die zij zochten alleen in een kamer lag en dat hij in de loop der tijd totaal vergeten was. Maar waar moesten ze hem vinden?

En een ander groot probleem was dat de stad vol met gespuis zat. Ze moesten zich dus voorzichtig door de stad bewegen en niet de verkeerde individuen tegen het lijf lopen. Ze waren er al achter gekomen dat er wel heel vreemde monniken waren. Het kwaad had zich dus verkleed en wie konden ze vertrouwen?

In de eerste kapel hadden ze geen geluk. In geen van de kamers stond maar één kist. Al snel gingen ze op zoek naar de volgende kapel. Ze liepen door smalle steegjes en Jabi keek voortdurend achterom om er zeker van zijn dat ze niet gevolgd werden. Ze zag niemand, maar was er sterk van overtuigd dat ze wel bekeken werden. Toen ze de volgende steeg inliepen keek ze nog even om en zag een gedaante met een grote cape een portiek induiken. Snel vertelde ze de anderen van de achtervolger. Maar hoe raakten ze die kwijt?

Wordt vervolgd…

De Ebbertjes