Samenzwering!

Na het bezoek van de witte schim nam Jabi geen risico en werkte de hele nacht door om een nieuwe drankje te brouwen. Zodra de zon opkwam was alles en iedereen gereed om te vertrekken.

Ze slopen tussen de bomen van het magische bos door. Maar de bomen werkten niet echt mee en verplaatsten zich snel zodat de vier maar moeilijk verder kwamen. Zonder er erg in te hebben hadden de bomen de vier ingesloten en konden ze geen kant meer op.

De bomen lieten een vreemd gebrom horen wat beantwoord werd met het gesuis van de zwarte schimmen. De bomen hadden de vier verraden, maar waarom?  Al snel vielen de zwarte schimmen de vier aan en de bomen zorgden ervoor dat de ze niet konden vluchten. Zelfs het licht wat de vier tevoorschijn haalden kon hen niet helpen.

Uitgeput vielen de vier op de grond. Zou dit het einde zijn?

Wordt vervolgd…

De Ebbertjes