Geheimen!

Terwijl Abbi, Obi en Kiri naar het boekenhuis gaan om het raadselachtige gedicht te ontrafelen gaat Jabi naar haar huisje.

Ze praat met de spiegel die haar geruststelt dat het geheim van Jabi nog veilig is. Lotti had een gevaarlijk boek gevonden, maar de spiegel heeft dat snel laten verdwijnen.

En terwijl Jabi druk bezig is haar geheim veilig te stellen, worstelt Lotti met haar eigen geheimen. Ze gaat op zoek naar een boek waarin ze over wel heel vreemde zaken heeft gelezen. Maar ze kan het boek nergens meer vinden. Zou ze het aan Obi vertellen? Ze besluit het niet te doen. Obi zou haar toch niet geloven. En bewijzen heeft ze niet, want het boek is verdwenen. Misschien heeft ze het wel gedroomd. Maar een ding weet ze wel, er is iets vreemds met Jabi aan de hand. Maar ook dat zal ze niet met Obi delen.

Het wantrouwen onder de Ebbertjes onderling groeit. Zal alles wel goed komen?

Wordt vervolgd…

De Ebbertjes