We’re back!!!

Yes! De Ebbertjes zijn terug van vakantie en gaan door waar ze voor het WK 2014 zijn gebleven.

Na hun belevenissen op de ijsvlakte hielden de vier reizigers zich even rustig. Eerst een heerlijke vakantie met bestemming onbekend en daarna lekker bijkomen in het dorpje in het magische bos.

Maar de pratende kist was het hier niet zo mee eens. Vanuit de kelder schreeuwde hij de hele dag om aandacht, maar niemand die hem hoorde.En toen de Ebbertjes eindelijk in de kelder kwamen was hij rood gekleurd van woede. Zodra Abbi de kist opende begon hij te razen en te tieren. Abbi sloot de deksel snel en de vier concentreerden zich op de bewegende kaart.

Die was inmiddels al bezig met het geven van een hint voor de volgende opdracht. Een raadselachtig gedicht verscheen op de kaart. Ze hadden geen idee wat ze daar nu weer mee moesten. Zuchtend ging Obi zitten. ‘Vakantie verandert niets, alles blijft gewoon hetzelfde.’

De opdracht leek onmogelijk! Hoe nu verder?

Wordt vervolgd…

De Ebbertjes