Vakantie!

Na een aantal turbulente weken tijdens de WK 2014 zijn de Ebbertjes weer hersteld van de oranje koorts. Met een schokbeweging zijn ze weer terug in hun dorp en weten even niet meer waar ze zijn gebleven tijdens hun zoektocht naar hun geheim.

Als de vier reizigers enthousiast vertellen over hun avonturen in het stadion kijken de dorpsbewoners hun met glazige ogen aan. Ze halen hun schouders op en lopen verder. De vier reizigers snappen er niets van en spreken af bij het huisje van Jabi. Na het uitwisselen van hun ervaringen met de andere dorpsbewoners komen ze tot de conclusie dat die niets meegekregen hebben van de voetbal gekte in de wereld.

De vier laten het maar zo en gaan verder met de orde van de dag. Maar wat was dat ook al weer. Door hun vele reizen en zoektocht naar hun geheim weten ze niet meer wat ze vroeger deden. Het enige wat ze willen is op reis. Maar er zijn geen aanwijzingen die hun helpen om dichter bij hun geheim te komen.

De vier besluiten dan gewoon maar op reis te gaan, zonder doel. Zoals de mensen dat doen. Op vakantie gaan!

Maar is dat wel zo verstandig met al die vijanden die op hun loeren buiten het dorp?

Wordt vervolgd,

De Ebbertjes