De tempel

Boven op de tempel wachtte de vier een onaangename verrassing. Tibbi drukte op een verkeerde steen en verdween in het niets. Een akelige kreet was het laatste wat de anderen van hem hoorden.
Met tegenzin gingen ze verder en daalden af in de tempel. Abbi en Jabi veranderden in stenen beelden, maar kiri wist hen te redden voordat ze stukvielen op de grond.
Na het afleveren van een lastige geest verlieten de drie de tempel, maar werden achtervolgd door de zwarte gedaante. Ze renden voor hun leven en zagen in de verte het daglicht.
Maar hun vluchtroute zat vol met valkuilen en ze dreigden in de diepte te storten. Met wat hulp van een mysterieuze stem kwamen ze zonder kleerscheuren buiten de tempel.

Daar wachtte een enorme zwarte kraai op hen. Op het moment dat deze met de drie opsteeg had ook de zwarte gedaante de uitgang van de tempel bereikt. Hij richtte met zijn staf op de zwarte kraai en vuurde. De veren van de kraai werden geraakt en vatten vlam. Jabi probeerde zo snel ze kon het vuur te doven, maar…….

Wordt vervolgd…

De Ebbertjes