Geheugenverlies

Niemand had uiteindelijk het lef om in het huisje van Abbi en Kiri te kijken. En zolang Robbi niet in staat was om ook maar iets te zeggen, bleef het een raadsel wat hij had gezien.

Maar wat was er gebeurd met de vier reizigers? Waar waren ze gebleven?

Op een nacht daalde er een vreemde witte neerslag op het dorpje, maar geen van de Ebbertjes had dat in de gaten.
De volgende ochtend was alles weer bij het oude. De vier reizigers werden wakker in hun eigen bed. Robbi ontwaakte in het ziekenhuisbed en vroeg zich af wat hij daar deed. Hij sprong overeind en liep mopperend naar buiten. De arts bekeek de lege status van Robbi en schudde zijn hoofd.

Toen Jabi door het dorpje liep hoorde ze de Ebbertjes praten over de plotselinge veranderingen in het dorpje. Het was schoner en netter dan voorheen, maar de Ebbertjes hadden geen idee hoe dat kon. Het leek wel of ze hun herinneringen aan een paar dagen kwijt waren. Ook Obi, Abbi en Kiri hadden geen idee van hun afgelopen avontuur.

Was Jabi de enige die zich kon herinneren wat er de laatste dagen was gebeurd?
Wat was dat toch met Jabi, dat zij zo anders was dan de anderen?

Wordt vervolgd…

De Ebbertjes