Piet maakt hartjes?


Goedemiddag allemaal,

Alle mensen in Nederland, en vooral de kinderen, zijn in de ban van Sinterklaas. Nu verschijnen er op allerlei plaatsen hartjes. Op de stoep, op muren en deuren. Op de gekste plekken. Nu verdenkt men de Pieten hiervan. Een van de Pieten maakt overal hartjes. Maar men weet het niet zeker.

Nu komen ook in het dorp van de Ebbertjes op de gekste plekken hartjes tevoorschijn. Wij wilden wel eens weten, wie dat deed. Een Piet kon het niet zijn, die weet ons dorp niet te vinden. En toen Obi en Abbi vanacht op wacht lagen in de struiken, kwamen Anni en Alli, de lolbroeken van het dorp tevoorschijn en tekenden de hartjes op de muren. Abbi en Obi wilden ze te pakken nemen, maar bleven aan de doorns van de takken hangen. Zo zijn de twee nog niet op heterdaad betrapt. Vanavond proberen Abbi en Obi het weer.

Tot de volgende keer,

De Ebbertjes