Sinterklaas


Hallo allemaal,

Zoals ieder kind weet is Sinterklaas weer in het land, met heel veel Pieten. Sinterklaas bezoekt alle dorpen in Nederland en komt ook in Purmerland. Dit is het dorp waar de schrijfster en bedenkster van de Ebbertjes woont. Zondag 25 november komt hij aan. Dat zal weer een feest zijn.
Nou hebben wij Ebbertjes nooit een Sinterklaasfeest meegemaakt, dus wij zijn heel nieuwsgierig wat er gaat gebeuren. Maar ook hebben wij gehoord dat de zwarte schimmen het feest willen verpesten en dat kunnen we niet laten gebeuren. Wij zijn dus ook bang dat de kinderen wel van het feest zullen genieten, maar wij Ebbertjes weer niet.

Een leuke kadotip voor Sinterklaas. Een exemplaar van het boek Het geheim van de Ebbertjes. Zo kunnen jullie ons beter leren kennen.

Tot de volgende keer,

De Ebbertjes